STYLING advies & realisatie

Een interieur is altijd een samenspel van het huis of de ruimte zelf, de mensen die er leven en bewegen en de functie van de ruimtes.

Voor een persoonlijke touch stylen wij uw interieur op maat zodat uw huis of kantoor uw eigen verhaal vertelt en u zich altijd thuis zal voelen. Door gebruik van uw eigen unieke items, van schilderijen, foto's tot aan rekwisieten of een groot meubelstuk zorgen we dat uw interieur als een eenheid vanuit de verschillende ruimtes op elkaar aansluiten en echt persoonlijk blijft aanvoelen. Maar zelfs wanneer er niets aanwezig is zorgen wij altijd voor het doorvoeren van uw huisstijl of persoonlijke touch.

Styling maakt van uw huis een THUIS!

 

N concept & design verzorgt vanzelfsprekend ook de realisatie van de styling. Zorgeloos in uw nieuwe kantoor of huis thuis komen.

 

 

 

SAMENWERKINGEN

STYLING - slimme oplossingen

Zeker bij kleine woningen vraagt de creatieve kracht aandacht. Deze woning van nog geen 70m2 is opgezet als een open concept woning; 1 open etage, waar de verschillende leefelementen bij elkaar komen. Middels het gebruik van verhogingen is er toch een duidelijke scheiding in het gebruik van de leefruimtes, zonder ruimte of licht op te hoeven geven. Zeker de keuken/eetkamer voelt door de verdieping zeer geborgen en is uit het zicht van de voorbijgangers op straat.

Wij werken samen met een aantal zeer behendige, creatieve en betrouwbare klussers mocht u zelf nog niemand hebben om deze transformatie tot in de puntjes te realiseren.

 • Samen om de tafel

  EETTAFEL

  De keuken met ruime eettafel is verlaagd in een open concept doorlopend aan de woonkamer neergzet. Over de hele breedte is een eetbank gemaakt, zodat de hele familie inclusief vrienden samen om de tafel kunnen zitten.

 • OPEN CONCEPT

  In dit kleine huisje is er naar creatieve oplossingen gezocht. Hier ziet u de overgang van de woonkamer naar de verdiepte keuken/eetkamer.

 • GARDEROBE

  Vanwege de kleine ruimte was een kapstok in de gang niet haalbaar. Achter de voordeur hebben we kettingen geplaatst waaran diverse jassen opgehangen kunnen worden.

 • KAST met wasmeubel

  Wanneer ruimte een uitdaging is dan kijk je met andere ogen naar de mogelijkheden. Waar ooit een keuken zat is nu een doorlopende kast gemaakt met in het midden een wastafel en aan beide kanten een entree naar de inloopkast. Alles is nu makkelijk bereikbaar en toch uit het zicht.